Palmgreens-kuoro

        TERVETULOA PALMGREENS-KUOROKURSSILLE!

Hyvät vanhemmat!
Kuorokurssi alkoi 22.8. Lapsenne ehtii aloittaa myös ensi viikolla, tiistaina 29.8! Klo 16.15 alkaen Mira Vassilev ottaa vastaan uusia kuorolaisia Palmgren salissa. Koko ajan ennen sitä Miralle voi ilmoittautua s-postitse, tekstiviestitse (0443774868) tai Wilman kautta.

 

Lisää tietoa syksyn 2017 toiminnasta löydät linkkien takaa:

Kirje_syksy 2017

Kirje_syksy_uusillekuorolaisille 2017

 

Palmgreens-lapsikuoro

Syksyllä 2015 Palmgren- konservatoriossa alkoi Mira Vassilevin johtama aivan uusi lapsikuorokurssi pianosoitto-, harmonikansoitto- ja kitaransoitto-oppilaille. Kurssi kestää yhden lukukauden ja siihen pääsee mukaan elokuussa.  Kuoro on esiintynyt Puuvillan kauppakeskuksessa sekä Palmgren-konservatorion oppilaskonsertissa. Palmgreens- lapsikuoron ensimmäisessä konsertissa yleisön innostus oli käsinkosketeltavaa ja kuoron menestys johtajansa Mira Vassilevin ja kuorolaisten ansiosta taattu.

IMG_5021IMG_5014IMG_5026

Mira Vassilev, Palmgreens-kuoron johtaja

Musiikkipedagogi Mira Vassilev toimii pianonsoiton opettajana ja kuoronjohtajana Palmgren- konservatoriossa sekä pianokoulu Subitossa. Hän on myös kuoromestari ja harjoituspianisti Porin Filharmonisessa kuorossa sekä Tempori- ja Sempre-kuoroissa.

Mira Vassilev johtaa myös lapsi- ja nuorisokuoro Katajanmarjoja. Vuonna 2015 kuoron 40-vuotis-juhlakonsertissa hänet palkittiin Sulasolin Heinz Hofmannin mitalilla. Samana vuonna kesäkuussa Katajanmarjat voitti kansainvälisen Chernomorski zvutsi (Mustanmeren äänet) -kuorokilpailun Bulgariassa sekä sai Euroopan tulevaisuuden palkinnon. Satakunnan taidetoimikunta myönsi Mira Vassilevalle Satakunnan taidepalkinnon joulukuussa 2015.