Palmgreens-kuoro

Palmgreens-kuoron harjoitusaika on tiistaisin klo 16.30-17.45 Palmgren-salissa. Lisäksi tänä syksynä ovat PSYL:in kanssa yhteistyönä tehtävän Saiturin joulu-musiikkinäytelmän harjotukset

Avaa kuoron info TÄSTÄ

Palmgreens-lapsikuoro

Syksyllä 2015 Palmgren- konservatoriossa alkoi Mira Vassilevin johtama aivan uusi lapsikuorokurssi pianosoitto-, harmonikansoitto- ja kitaransoitto-oppilaille. Kurssi kestää yhden lukukauden ja siihen pääsee mukaan elokuussa.  Kuoro on esiintynyt Puuvillan kauppakeskuksessa sekä Palmgren-konservatorion oppilaskonsertissa. Palmgreens- lapsikuoron ensimmäisessä konsertissa yleisön innostus oli käsinkosketeltavaa ja kuoron menestys johtajansa Mira Vassilevin ja kuorolaisten ansiosta taattu.

IMG_5021IMG_5014IMG_5026

Mira Vassilev, Palmgreens-kuoron johtaja

Musiikkipedagogi Mira Vassilev toimii pianonsoiton opettajana ja kuoronjohtajana Palmgren- konservatoriossa sekä pianokoulu Subitossa. Hän on myös kuoromestari ja harjoituspianisti Porin Filharmonisessa kuorossa sekä Tempori- ja Sempre-kuoroissa.

Mira Vassilev johtaa myös lapsi- ja nuorisokuoro Katajanmarjoja. Vuonna 2015 kuoron 40-vuotis-juhlakonsertissa hänet palkittiin Sulasolin Heinz Hofmannin mitalilla. Samana vuonna kesäkuussa Katajanmarjat voitti kansainvälisen Chernomorski zvutsi (Mustanmeren äänet) -kuorokilpailun Bulgariassa sekä sai Euroopan tulevaisuuden palkinnon. Satakunnan taidetoimikunta myönsi Mira Vassilevalle Satakunnan taidepalkinnon joulukuussa 2015.