Hakeminen perusopetukseen

Oppilasvalinta 2017

ILMOITTAUTUMISAIKA 20.3.- Otamme ilmoittautumisia vastaan 27.4.2017 asti.

Ilmoittautuminen on kaksiosainen

  1.  Täytä sähköinen ilmoittautumislomake Wilma- ohjelmassa. Ilmoittaudu tästä
  2.  Käy sen jälkeen henkilökohtaisesti varaamassa testiaika konservatorion kansliassa (Rautatienpuistokatu 7, 2.krs) arkipäivisin klo 9-14.30.

OPPILASVALINTA JÄRJESTETÄÄN 2.5.-5.5.2017

 

ETKÖ VIELÄ TIEDÄ, MITÄ SOITINTA ALKAISIT SOITTAMAAN?

Tule keskiviikkona 5.4.2017 klo 18 Soitinesittelykonserttiin, jossa on esillä paljon erilaisia soittimia!   Konsertin jälkeen yleisö voi  kokeilla kaikkia esityksessä olleita soittimia soitonopettajien opastuksella. Soitinesittelykonsertti saattaa tuoda varmuuden siihen, mikä olisi ensimmäinen soitintoiveesi. Konserttiin on vapaa pääsy ja se on Palmgren- salissa, Rautatienpuistokatu 7, toinen kerros.

Suzuki-huilu-opetuksen infotilaisuus klo 17.15-17.45. Auditoriossa , 4 krs. Lue lisää Suzuki-huilu-opetuksesta tästä.

Tutustu Palmgren-konservatoriossa opetettaviin soittimiin täällä. Monia soittimiamme voi aloittaa 6-8-vuotiaana, lauluopinnot voi aloittaa ryhmäopetuksena (laulun ryhmäopetus)  9-vuotiaana niin klassisessa kuin pop/jazz-laulussa.

Huom! Oppilasvalinta koskee vain uusia oppilaita, Palmgren-konservatoriossa jo oppilaana olevat eivät voi hakea toista oppilaspaikkaa oppilasvalinnassa. Sivuinstrumenttitoiveet voi esittää kevään jatkoilmoittautumisen yhteydessä.

Voitte tiedustella lisää vs. koulutussuunnittelija Sanna Heljakalta p. 044 701 5408