Palmgren-konservatorion kesäorkesteri tarjoaa kesätöitä nuorille muusikoille

Palmgren-konservatorio sai tulevalle kesälle nuorten kesätyöllistämistukea kesäorkesteria varten. Orkesteri on suunnattu yli 15-vuotiaille musiikin opiskelijoille, joilla on mahdollisuus heinäkuun ajan harjoittaa itselleen rakasta harrastusta ammattimaisesti. Kesäorkesterin on tarkoitus näkyä kaupungin katukuvassa ja tilaisuuksissa heinäkuun toisesta viikosta kuun loppuun. Ensimmäinen viikko on varattu yksinomaan ohjelmiston harjoittelua varten. Palmgren-konservatorion kesäorkesteri tai osia siitä on tilattavissa myös kaupungin ulkopuolisiin tilaisuuksiin. Tilaukset ottaa vastaan Palmgren-konservatorion rehtori, Markku Ollila.

 

Palmgren-konservatorion kesäorkesteri koostuu tuottajasta, taiteellisesta johtajasta, äänimiehestä, mediaosaajasta sekä 13:sta soittajasta. Tuottajan ja taiteellisen johtajan pesti alkaa kaksi viikkoa ennen muusikoita ja heidän kelpoisuusvaatimuksina on käynnissä olevat alan korkeakouluopinnot. Tuottajan ja taiteellisen johtajan tehtävinä on suunnitella, koota ja harjoittaa orkesterin ohjelmisto sekä organisoida orkesterin toiminta. Muut tehtävät alkavat heinäkuun alussa ja ovat suunnatut vähintään 15-vuotiaille peruskoulu- / 2. asteen opiskelijoille ammatillisesta koulutuksesta tai lukiosta.

 

Kesäorkesterin tehtävät ovat haettavana kuntarekryjärjestelmän kautta. Hakuaika päättyy 13.3. klo 15:15. Mahdollisiin haastatteluihin kutsuttavat valitaan hakemusten perusteella ja haastattelutilaisuudet järjestetään maaliskuun viimeisellä viikolla.

 

Palmgren-konservatorion kesäorkesteri voi tomia yhtenä orkesterina tai kolmena pienyhtyeenä tilanteesta riippuen. Kesäorkesterin kokoonpano ja linkit hakuilmoituksiin:

 

tuottaja

taiteellinen johtaja

äänimies

mediaosaaja

 

Komppiryhmä

piano

sähkökitara

sähköbasso

rummut

 

Vaskiryhmä

2 trumpettia

2 pasuunaa

 

Jousiryhmä

2 viulua

alttoviulu

sello

kontrabasso

 

Lisätietoja antavat:

Markku Ollila, rehtori, puh. 044 701 5414, markku.ollila@pori.fi

Ritva Koistinen, vs. informaatikko, puh. 044 701 5406, ritva.koistinen@pori.fi