Satakunnassa soi 15.-18.3.2018

Palmgren_konservatorio
LOGO väri

 

Palmgren-konservatorio ja Rauman musiikkiopisto järjestävät  Satakunnassa Soi -tapahtuman 15.-18.3.2018.

 

Ensimmäistä kertaa järjestettävässä Satakunnassa Soi -tapahtumassa yhdistyvät perinteikkäät Satakunnan musiikkioppilaitosten jousisoitin- ja kitaratapahtumat. Tapahtumapaikkoina ovat Porin Palmgren-konservatorio ja Rauman musiikkiopisto. Poriin kokoontuvat Satakunnan ja Vakka-Suomen jousisoitinoppilaat, Raumalle vastaavasti kitaraoppilaat.

 

Tapahtuman vierailevina opettajina ovat alttoviulutaiteilija Hanna Hohti, sellotaiteilija Petja Kainulainen (Kamus-kvartetti), kontrabassotaiteilija Tarja Nyberg, viulutaiteilija Terhi Paldanius (Kamus-kvartetti), kitarataiteilija Osmo Palmu ja viulutaiteilija Jukka Untamala (Kamus-kvartetti). 

 

Tapahtumaan sisältyvät jousisoittajien ja kitaristien mestarikurssit sekä jousisoittajien katselmus, jotka ovat kaikki avoimia tilaisuuksia. Kaksi eritasoista kitarayhtyettä harjoittelee Rauman musiikkiopiston lehtorin Jonne Gransin johdolla.

 

Tapahtuman aloituskonsertti, jossa esiintyvät Kamus-kvartetti sekä Palmgren-konservatorion jousiorkesterit, on torstaina 15.3. klo 18.30 Palmgren-salissa. Kitaristi Osmo Palmun konsertti on Rauman Pyhän Ristin kirkossa perjantaina 16.3. klo 19.00. Tapahtuma päättyy kitaristien mestarikurssin ja kitarayhtyeiden konserttiin sunnuntaina 18.3. klo 16.00 Rauman musiikkiopiston alasalissa.

Lue lisää jousisoitintapahtumasta!

Lue lisää kitaratapahtumasta!